Publicitat
Comarca

El Vallès Occidental rep els Reis en cavalcades adaptades a la situació sanitària

Els municipis de la demarcació de Terrassa donaran la benvinguda a Ses Majestats amb actes variats, alguns de més tradicionals i d’altres d’estàtics

Els Reis d'Orient a Rubí

Els municipis del Vallès Occidental ho tenen ja tot a punt per rebre aquest dimecres a la tarda els Reis d’Orient, que tornaran, un any més, puntuals a la seva cita del 5 gener. Ciutats i pobles tenien previst poder recuperar enguany les tradicionals cavalcades al carrer després que l’any passat s’haguessin d’anul·lar o reformular, però la sisena onada de la Covid-19 ha portat a alguns ajuntaments a fer canvis de darrera hora. A la demarcació de Terrassa, els consistoris han optat per diverses fórmules: des de cavalcades tradicionals fins a d’altres d’estàtiques.

A Sant Cugat, els Reis arribaran a les 18 hores a la plaça d’Octavià, on iniciaran un recorregut amb canvis substancials respecte anys anteriors per passar per carrers prou amples. Aniran fins a la plaça de la Vila, on els infants podran lliurar la seva carta. Per primera vegada hi haurà un tram del recorregut inclusiu, entre la rambla del Celler i carrer Puig i Cadafalch, pensat per a persones amb sensibilitats especials. També hi haurà cavalcades a Mira-sol, la Floresta i les Planes.

A Rubí, en canvi, han optat per una “cavalcada estàtica”. La proposta tindrà lloc al parc del Castell i arrencarà cap a les 19.15 h. Durant prop de dues hores, la ciutadania podrà accedir gratuïtament a un recorregut en què seran presents la majoria d’elements que formen part d’una cavalcada tradicional, però on serà el públic qui es mogui per poder-ho veure tot.

A Viladecavalls, la cavalcada també serà estàtica. Els Reis seran a la plaça de la Masia de Can Turu acompanyats del campament reial i espectacles que faran gaudir els més petits entre les 18 i les 21 hores. Al camp de futbol de Can Trias hi haurà un altre campament reial on poder veure Melcior, Gaspar i Baltasar entre les 18 i les 20 hores.

A Matadepera, l’Expedició Estel·lar començarà a les 17.30 hores a la plaça de l’Ajuntament, des d’on els Reis recorreran alguns carrers del poble fins al campament instal·lat al Pavelló 1r d’octubre. A Rellinars, els Reis recorreran tot el poble entre les 18 i les 21 hores, des del carrer Sant Pere a la urbanització del Molí.

A Castellbisbal, la cavalcada començarà a les 18.30 hores, a la cruïlla entre el carrer Major i l’avinguda Sant Vicenç i acabarà al carrer de l’Estació cap a les 20 hores.

A Vacarisses, començarà a les 18 hores. Es farà a la carretera d’Olesa, des del carrer Bonavista i fins a la plaça Joan Bayà, des d’on els Reis i els seus patges es dirigiran a peu fins a l’església. Tot seguit, repartiran els regals als infants de Vacarisses, als Jardins del Lladern. També hi haurà cavalcada a Can Serra a partir de les 19 hores.

Mentrestant, Ullastrell rebrà les Reines i Reis Mags en una cavalcada que s’iniciarà a les 18 hores a l’avinguda Verge de Montserrat amb el carrer de la Peça i anirà fins a la plaça de l’Ajuntament.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top