Publicitat
Comarca

La UE Matadepera recupera la cursa Mont-rodon

La prova es desenvoluparà el diumenge 6 de febrer

Després d’haver-la hagut de suspendre l’any passat per culpa de la pandèmia de la covid-19, el diumenge 6 de febrer es recupera la cursa d’hivern de Matadepera, la Mont-rodon. Organitzada per la Unió Excursionista de Matadepera, el recorregut de la prova serà de 13,5 quilòmetres i 600 metres de desnivell, seguint el circuit habitual i amb una lleugera modificació al tram final. La sortida tindrà lloc a les 10 hores des de la plaça del Casal de Cultura, i l’hora màxima d’arribada serà al mateix lloc a la 1 del migdia. S’estableixen diverses categories: menors de 18 anys, de 18 a 23, de 24 a 39, de 40 a 49, i majors de 50 anys. El preu de la inscripció és de 17 euros (15 per als socis). L’aportació solidària de cada inscripció serà d’1 euro i es destinarà a Obrir-se al món, una ONG per a famílies de persones amb autisme de Catalunya. Serà la 14a edició de la prova.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top