Publicitat
Comarca

La UE Matadepera recupera la cursa Mont-rodon

La prova es desenvoluparà el diumenge 6 de febrer

Després d’haver-la hagut de suspendre l’any passat per culpa de la pandèmia de la covid-19, el diumenge 6 de febrer es recupera la cursa d’hivern de Matadepera, la Mont-rodon. Organitzada per la Unió Excursionista de Matadepera, el recorregut de la prova serà de 13,5 quilòmetres i 600 metres de desnivell, seguint el circuit habitual i amb una lleugera modificació al tram final. La sortida tindrà lloc a les 10 hores des de la plaça del Casal de Cultura, i l’hora màxima d’arribada serà al mateix lloc a la 1 del migdia. S’estableixen diverses categories: menors de 18 anys, de 18 a 23, de 24 a 39, de 40 a 49, i majors de 50 anys. El preu de la inscripció és de 17 euros (15 per als socis). L’aportació solidària de cada inscripció serà d’1 euro i es destinarà a Obrir-se al món, una ONG per a famílies de persones amb autisme de Catalunya. Serà la 14a edició de la prova.

Publicitat
To Top