Publicitat
Comarca

Més a prop del carril bici entre municipis

El pas connectarà alguns barris de Viladecavalls amb Terrassa

L’alcaldessa de Viladecavalls va rebre la visita del Secretari Territorial de la Generalitat / Ajuntament de Viladecavalls

El projecte urbanístic destinat a connectar alguns barris de Viladecavalls amb Terrassa a través d’un carril bici és cada vegada més a prop de fer-se realitat. Aquesta setmana, l’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, ha rebut la visita del Secretari Territorial de la Generalitat de Catalunya, Isidre Gavin, per comentar els últims avenços del projecte.

A la reunió, Gavin va presentar la proposta per redactar el projecte executiu que es farà aquest 2022 i que permetrà connectar a través d’un carril bici el centre de Viladecavalls, els barris de Can Corbera, Sant Miquel de Guanteres, Can Trias i la ciutat de Terrassa.

El projecte es treballarà conjuntament amb els tècnics municipals i es presentarà a la ciutadania una vegada acabat. La iniciativa ha estat impulsada per l’Ajuntament de Viladecavalls, que ja va presentar un pre-projecte i ha mantingut diverses reunions tècniques amb l’Ajuntament de Terrassa i la Generalitat, després que ambdós donessin llum verda a la iniciativa. A més, el projecte compta amb una subvenció del fons Next Generation.

Un projecte d’aquestes característiques és una actuació de llarg recorregut que comporta un cost molt elevat i un temps d’execució de diversos anys. Per tant, es desconeixen encara els detalls dels fons destinats i el termini de començament de la construcció, però aquest any ja es preveu redactar el projecte executiu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top