Publicitat
Comarca

Neteja dels entorns naturals

Nova edició del “Let’s clean up Europe” a Matadepera

Un any més, Matadepera s’afegeix, aquest primer cap de setmana de maig, al “Let’s clean up Europe”, unes jornades de conscienciació per mantenir els entorns naturals nets i lliures de deixalles i residus que han arribat a la seva novena edició i que coincideixen amb l’aniversari de la posada en marxa de la recollida selectiva d’escombraries, que es va instaurar el 5 de maig del 2005. L’any passat hi van col·laborar 400 persones i es van recollir 2.730 quilos de deixalles.

Com ja ha passat en altres anys, el municipi hi col·labora amb les escoles (Ginesta, Torredemer, Montcau-La Mola, Institut), la Brigada d’Obres, la Fundació Patrimoni Natural (ADF i GIAM també hi participen), així com l’Associació de Veïns de Les Pedritxes, el Consell Local de Joventut, el Club Deportiu Terrassa Hockey, SOM Matadepera, Agermanament Matadepera-Mariapfarr, la Societat de Caçadors de Matadepera, i un grup del Casal de la Gent Gran, que triaran zones del municipi per dur a terme diverses neteges de deixalles.

La campanya “Let’s clean up Europe” és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la seva recollida.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Neteja dels entorns naturals
To Top