Publicitat
Comarca

Segona licitació per fer l’escola La Mirada

La inversió per construir el centre passarà de 8,4 a 9,7 milions d’euros

El primer projecte de construcció de l’escola La Mirada

L’Ajuntament de Sant Cugat va aprovar al ple ordinari que es va celebrar dilluns la licitació de les obres de construcció de l’escola La Mirada. L’acord arriba després que el mes de març el ple aprovés una actualització del pressupost del projecte per ajustar-lo a la realitat dels costos actuals.

La primera licitació va quedar deserta a causa, sobretot, del gran increment de preus de mercat que en els darrers mesos han patit alguns materials com la fusta o el metall. Per reajustar el projecte, l’Ajuntament va aprovar un increment de pressupost d’1,29 milions d’euros. Això significa que la inversió total per construir l’escola passarà dels 8,4 als 9,7 milions d’euros. Aquest increment no ha superat el 20% del total de l’obra (en concret, l’augment ha estat del 15,32%) i, per aquest motiu, s’ha pogut modificar el projecte sense la necessitat d’aprovar un nou projecte executiu.

Suport a les ADF

El ple municipal del mes de maig també va aprovar una Declaració de la junta de portaveus per mostrar l’adhesió de l’Ajuntament al manifest de suport a les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF). L’acord reclama a les administracions públiques que “es redacti una llei o decret de regulació de les ADF, les Federacions i el Secretariat” i que es contempli entre altres accions l’actualització dels models d’estatuts o el paper de les ADF en els incendis.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top