Publicitat
Comarca

La connexió d’aigua en alta és la solució a Vacarisses

Taigua estudia si ha de ser des de Terrassa o des de Viladecavalls

L’abastiment d’aigua a Vacarisses és un problema

L’alcaldessa de Rellinars, Marta Roqué; l’alcalde Vacarisses, Toni Masana, i el regidor d’Obres i Serveis, Pere Casas, es van reunir amb membres de l’equip tècnic de Taigua, Aigua Municipal de Terrassa. En la trobada, es va informar sobre l’evolució del projecte de la connexió d’aigua en alta des de Viladecavalls, la principal solució a l’actual problema d’abastiment que pateix Vacarisses.

Des de l’Ajuntament recorden que “no es parteix des de zero, ja que es treballa sobre un projecte iniciat fa uns anys i frenat per la crisi econòmica de 2007 i la posterior municipalització de l’aigua a Terrassa, entre altres motius”. Des de Taigua s’ha assegurat que, respecte a aquest projecte inicial, només caldrà actualitzar els imports i estudiar si la connexió podria ser directa des de Terrassa o bé des de Viladecavalls.

Properament, els ajuntaments afectats es reuniran amb l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) per encarrilar l’execució del projecte com més ràpidament millor.

Aquesta trobada va coincidir amb l’anunci de noves restriccions en el subministrament d’aigua. Des de dilluns a la nit, hi ha talls en el subministrament d’aigua, entre les 23 i les 9 hores, aproximadament. Des del consistori, es demana a la població que facin ús de l’aigua just i necessari per passar la nit i part del matí, ja que, “si el consum continua augmentant, aquestes mesures seran en va”, diuen.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La connexió d’aigua en alta és la solució a Vacarisses
To Top