Publicitat
Comarca

Trobada d’estudiosos del Parc Natural de Sant Llorenç

La reunió es farà coincidint amb el 50è aniversari del gran espai

El Parc Natural de Sant Llorenç

El pròxims 22 i 23 de novembre d’aquest 2022 la Biblioteca Salvador Vives Casajuana de Sant Vicenç de Castellet acollirà la X Trobada d’Estudiosos del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. La Diputació de Barcelona ha anunciat que s’han obert les inscripcions per participar-hi. Aquesta reunió se celebra cada cinc anys. Enguany, però, es farà coincidint amb la commemoració del 50è aniversari de la creació del parc. De fet, hi haurà una sessió específica sobre aquesta efemèride de la creació del parc, que va es va declarar com a parc natural uns anys més tard, el 1987, moment també en què va tenir lloc a Matadepera la primera trobada.

La vitalitat del parc i l’interès que aquest desperta entre la societat es posa de manifest en el gran nombre de treballs de recerca i estudis que al llarg de tot aquest temps s’han centrat en el massís de Sant Llorenç i la serra de l’Obac.

A la X Trobada d’Estudiosos, per tant, es podran presentar tots aquells treballs que, provenint d’institucions acadèmiques o de recerca, d’entitats diverses o bé realitzats a títol particular, estiguin centrats en el patrimoni natural i cultural i la gestió del parc natural i el seu entorn immediat.
La sessió és gratuïta, però per raons organitzatives, les persones interessades a assistir-hi, ja sigui com a oients o com a ponents, hauran de formalitzar la inscripció al web de la Diputació.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Trobada d’estudiosos del Parc Natural de Sant Llorenç
To Top