Publicitat
Comarca

Descobrint els secrets del Monestir de la mà d’un monjo

Aquest dissabte hi ha visita guiada al Monestir de Sant Cugat i una nit plena de misteris

El Monestir de Sant Cugat es converteix en protagonista aquest cap de setmana al municipi. Una oportunitat per endinsar-te dins les seves històriques parets i descobrir els seus secrets més profunds i les llegendes més ben amagades. El recorregut comença avui a les 10 hores del matí amb la visita guiada al Monestir, que és el més poderós del comtat de Barcelona. Pràcticament es pot gaudir en solitari d’un passeig per l’interior del Monestir i de l’església, visitant l’espai més desconegut que l’envolta.

És una oportunitat per descobrir la història que envolta el Monestir i la simbologia del seu claustre romànic. La visita és en català i té un preu de 8 euros per persona, amb una durada d’una hora i mitja. El lloc de retrobament és l’Oficina de Turisme Sant Cugat del Vallès, i l’activitat està organitzada per l’Ajuntament del municipi. Es pot reservar plaça a través de la mateixa oficina de Turisme, o bé trucant al 93 675 99 52, o enviant un correu a turisme@santcugat.cat.

A més, avui també s’ha programat una visita comentada que posa les dones al focus, anomenada “Dones: ficcions i realitats”, a les 12 hores. És una activitat gratuïta, però amb aforament limitat. Per reservar s’ha de contactar a través del telèfon 936 759 951 o el correu museu@santcugat.cat.

La nit dels secrets

Aquesta nit també es pot descobrir totes les llegendes que envolten el Monestir. L’activitat, sota el nom “Nit de llegendes al Monestir”, es duu a terme a les 22 hores. Serà a porta tancada, de la mà d’un monjo benedictí . Guiats per la llum d’una llàntia, el frare relatarà la història, les llegendes i els ésser màgics que amaga el Monestir. En una atmosfera de misteri es parlarà de la vida i la mort, del bé i del mal, de la cultura pagana i cristiana.

L’activitat es pot dur a terme també el 3 de setembre. Dura una hora i mitja i el preu és de 15 euros per persona. Els menors de 14 anys entren de manera gratuïta. Les visites són en català, amb la possibilitat de realitzar-la en castellà sota petició de grup. Cal reservar plaça també a través de l’Oficina de Turisme.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Descobrint els secrets del Monestir de la mà d’un monjo
To Top