Publicitat
Comarca

L’Escola de Salut de Vacarisses reprèn la programació

La primera xerrada tindrà lloc el dimecres 5 d’octubre. Durà per títol “Com poden millorar el benestar els Serveis Socials?”

Les sessions es desenvoluparan al Casal de la Gent Gran

Després de l’estiu continuarà la programació de l’Escola de Salut de Vacarisses. Serà al mes d’octubre, quan s’oferiran més sessions que abordaran temàtiques com la musicoteràpia, la salut bucodental o dels drets que tenim al final de la vida. El lloc de trobada continuarà sent el Casal de la Gent Gran de Vacarisses els dimecres d’11 a 12 hores. Després d’haver tractat temes com el benestar emocional, la hidratació i la beguda saludable, la comunicació i el benestar, aquest nou cicle abordarà d’altres temàtiques d’interès.

La primera xerrada tindrà lloc el dimecres 5 d’octubre. Durà per títol “Com poden millorar el benestar els Serveis Socials?”. El dia 19 es parlarà de l’adaptació domiciliària, mentre que la xerrada del 26 d’octubre versarà sobre la musicoteràpia.

Les xerrades seguiran al novembre parlant de “La Meva Salut”, la salut bucodental, la dels peus, el dol i els drets al final de la vida. El 12 de desembre es farà una caminada i el 14 es tancarà el cicle amb una xerrada sobre la sexualitat després dels 60.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top