Publicitat
Comarca

El fenomen de la Bussi, la mascota dels busos de Sabadell, arriba als EUA

El famós presentador James Corden es mofa de la figura al seu “late night”

La nova mascota de Transports Urbans de Sabadell (TUS), la Bussi, es va convertir en una figura viral poques hores després de presentar-se davant dels ciutadans. Les xarxes socials van bullir comentant el ball de la protagonista de la campanya per impulsar la mobilitat sostenible en autobús entre els infants de la ciutat.

El fenomen Bussi encara cueja i la mascota continua present, convertida en una figura divertida arreu. L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, va celebrar que la peculiar figura de TUS hagi conquerit les pantalles dels Estats Units, concretament les del famós “late night” que presenta James Corden.

“La Bussi travessa fronteres i porta Sabadell a un dels principals Late Show d’EE.UU.”, va expressar orgullosa Farrés a través de Twitter. “Malgrat la polèmica, sembla que serà de les millors campanyes de promoció que la ciutat ha tingut en anys”, defensa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top