Publicitat
Terrassa

El servei de bus de Sabadell presenta mascota i Terrassa s’hi abona

Alguns ja la comparen la Bussi amb el viral “Compra en Sabadell”

Presentació de la mascota Bussi / D.S.

Transports Urbans de Sabadell (TUS) ja té la seva mascota. Es diu Bussi i vol impulsar la mobilitat sostenible en autobús entre els infants de la ciutat. Va ser presentada aquest dijous a Sabadell, en el marc de celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, i les xarxes ja en van plenes.

La seva presentació va anar acompanyada de música de batucada i ball i ha generat reaccions de tota mena, moltes d’elles de mofa.

“La Bussi representa la xarxa de transport públic que tenim actualment: sembla de broma, està mal dissenyada, s’hi ha invertit poc pressupost i no és aplaudida per gaire gent”, ha escrit un sabadellenc a Twitter, mentre un altre demanava fer un muntatge del vídeo de la presentació amb la música del famós “Compra en Sabadell“, una demanda que ha fet realitat l’associació terrassenca la Xemeneia.

L’actriu Diana Gómez, coneguda per haver participat en sèries com “La casa de papel” o “Valeria”, també s’hi ha pronunciat.

La forma de la Bussi recorda una ceba o ceballot, símbol present a la bandera de Sabadell, i des de Terrassa, la mezzosoprano Anna Alàs ja ha proposat que la nostra ciutat es posi les piles i creï una mascota en forma de dàcar, el pastisset més nostrat.

De fet, alguns usuaris de Twitter demanen que Tmesa, l’empresa que gestiona el servei d’autobusos urbans de Terrassa, creï la seva propia mascota; mentre que altres els preguen que no faci el mateix.

“Aquella frase de ‘A Sabadell, l’home; a Terrassa, el senyor’ s’explica per coses com aquesta”, piula un altre twittaire.

Els terrassencs s’hi han abonat. Fins i tot algú ha suggerit convertir la Bussi en el pròxim Capgrós de l’Any (seria el segon sabadellenc en aconseguir aquest honor, després de l’alcalde Antoni Farrés).

La Bussi ha estat dissenyada per l’Arianne Lara Carrillo, estudiant de l’Escola d’Art i Disseny Illa. El projecte s’emmarca en la celebració del 40è aniversari de TUS i és fruit d’un projecte col·laboratiu entre l’escola Illa i l’empresa de transports.

Aconseguirà la Bussi ser tan viral com el “Compra en Sabadell”?

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top