Publicitat
Comarca

Aturades les obres de l’escola La Mirada de Sant Cugat

El jutjat ha suspès de manera cautelar el trasplantament d’arbrat

El jutjat contenciós administratiu número 10 de Barcelona ha suspès de manera cautelar el projecte de trasplantament d’arbrat i arbustos derivat de la implantació de la nova escola La Mirada de Sant Cugat del Vallès, segons ha informat el consistori.

La suspensió suposa, de facto, aturar tot el projecte de construcció del centre educatiu. L’Associació per a la Defensa i Estudi de la Natura a Catalunya (ADENC) va recórrer el pla amb l’argument que les tasques de trasplantament de l’arbrat tindrien una afectació mediambiental sense possibilitat de reparació. L’Ajuntament ha anunciat que recorrerà la decisió davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

L’Ajuntament ha convocat urgentment una reunió amb la direcció de l’escola, l’AFA, l’ADENC i SOS Bosc Volpelleres per valorar les conseqüències de la interlocutòria sobre el futur de la nova escola.

Projecte amb problemes

L’Ajuntament de Sant Cugat va aprovar al ple ordinari del mes de maig la licitació de les obres de construcció de l’escola La Mirada. L’acord arribava després que el mes de març el ple aprovés una actualització del pressupost del projecte per ajustar-lo a la realitat dels costos actuals. La primera licitació va quedar deserta a causa, sobretot, del gran increment de preus de mercat. Per reajustar el projecte, el pressupost va augmentar 1,29 milions d’euros.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top