Publicitat
Comarca

El pressupost de Rubí creix en 1,5 milions d’euros

L’increment és possible gràcies a un augment dels ingressos previstos

La façana de l'Ajuntament de Rubí

L’equip de govern de l’Ajuntament de Rubí, format pel PSC i En Comú Podem, presentarà al ple municipal d’aquest novembre una proposta de pressupost consolidat per al 2023 de 92,5 milions d’euros. Aquesta xifra representa un increment d’1,5 milions d’euros respecte a l’actual exercici, fet que és possible gràcies a un creixement dels ingressos previstos per transferències corrents.

La proposta de pressupost municipal respon a cinc objectius: el pla d’acció social, especialment rellevant en un moment d’incertesa mundial que farà necessari reforçar la resposta urgent a la ciutadania; el pla d’estalvi energètic, que marcarà una reducció de la despesa energètica a les dependències municipals i en enllumenat públic; la perspectiva de gènere, que s’aplicarà per tercer any consecutiu als comptes municipals; la mobilitat saludable, que suposa un pas més respecte a les mesures que s’havien aplicat fins ara seguint criteris de sostenibilitat; i el manteniment de l’espai públic, que segueix sent un dels grans objectius d’aquest mandat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El pressupost de Rubí creix en 1,5 milions d’euros
To Top