Publicitat
Comarca

Reparen la Ronda del Camí de Calderols

Hi havia problemes d’erosió i degradació dels talussos del vial

La regidoria d’Obres, Serveis i Medi Ambient de l’Ajuntament de Matadepera ha iniciat fa dies unes obres de reparació de la Ronda del Camí de Calderols entre els carrers de la Castellassa i la ronda del camí de la Senyora.

Darrerament, s’hi han produït problemes d’erosió i degradació dels talussos del vial que han coincidit amb el seu punt baix, per on discorre l’obra de drenatge que travessa una de les rieres de la zona. Segons expliquen fonts municipals, les obres de reparació se centren a la restitució dels talussos a la seva situació normal, incloent la vorera, i la millora del drenatge superficial actual.

L’empresa que realitza els treballs és Asfaltats Riba SA i l’import, que inclou també la futura reparació d’unes voreres al carrer Rocafort. Els treballs tenen un pressupost de 74.002,23 euros.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top