Publicitat
Terrassa

Fi del toc de queda i el confinament perimetral a partir de diumenge

Primera nit de toca de queda a Terrassa, el 25 d'octubre de 2020
Publicitat

[Efe]

El vicepresident del Govern en funcions de president substitut, Pere Aragonès, ha anunciat aquest dimarts que el proper 9 de maig, amb la fi de l’estat d’alarma, s’aixecarà el toc de queda i el confinament perimetral de Catalunya.

Publicitat

Després de la roda de premsa del Consell Executiu, Aragonès ha justificat la decisió per la consolidació de la tendència a la baixa de les dades epidemiològiques i el bon ritme del procés de vacunació.

“A partir del 9 de maig s’aixecarà el confinament nocturn, però el Govern no descarta aplicar alguna mesura si les dades empitjoren en un futur”, ha dit Aragonès, que ha assegurat que la Generalitat disposa de les eines jurídiques necessàries per gestionar la situació.

Publicitat
Fi del toc de queda i el confinament perimetral a partir de diumenge
To Top