Publicitat
Ahir i Avui

Botigues que van cedir el seu lloc a altres botigues

A la fotografia antiga, que és de l’any 1994, podem veure com era una part de l’avinguda Jacquard. On hi havia el Vapor Sala, s’hi havien establert diverses botigues o comerços que, ara, ja són part del passat. Però la situació, en el sentit comercial, no ha variat i, aquella zona, continua albergant establiments de diferents sectors.

Fotos:Arxiu Diari de Terrassa / Nebridi Aróztegui

Va ser habitual que alguns dels edificis que, a principis del segle XX, es va concebre com a fàbriques o magatzems, van passar a tenir funcions ben diferents amb el pas del temps. Alguns, fins i tot, van desaparèixer per passar a formar part del parc d’habitatges o de locals comercials de la ciutat.
No és el mateix, per una construcció, exercir de bloc de pisos, per exemple, que ser part d’un establiment. El desgast no és el mateix.
Una botiga o comerç, comença amb empenta, ben net i polit, amb l’esperança de ser pròsper i permetre que els que el porten s’hi guanyin la vida. Per tant, que aquesta zona de la qual parlem avui, continuï sent una part comercial que serveix per a moltes persones, és un motiu d’alegria.
Que les fàbriques dels temps més antics ja no funcionin, sempre es repara millor amb el fet que, en els seus llocs, s’hi hagin instal·lat botigues o comerços. És un bon senyal per a tothom, per venedors i per a compradors.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top