Publicitat
Ahir i Avui

Els canvis evidents que han patit algunes ubicacions

Podem veure a la imatge del passat el nom de Fontanals, que corresponia a un magatzem de l’any 1891. El podem observar des de la perspectiva del carrer del Passeig, ja que també donava al carrer del Camí Fondo. De fet, per allà hi ha la seva entrada. Ha canviat bastant, com podem intuir a la fotografia actual. Ara hi trobem, fins i tot, la terrassa d’un bar on la gent para per prendre alguna cosa, per esmorzar o, simplement, per fer una pausa en les seves vides.

Arxiu Diari de Terrassa / Nebridi Aróztegui

De magatzems a la ciutat, en podríem estar parlant una bona estona. Dels que encara romanen drets (tot i que fa altres funcions), fins al que ja només són un punt de record, a causa que van ser derruïts en el seu dia. No tot el patrimoni acaba sent això, patrimoni, i dissortadament, com ja ho hem comentat en anteriors ocasions, algunes edificacions de la ciutat, van passar a ser noves construccions.
Noves edificacions que transformen en part la fesomia d’una ciutat acostumada a experimentar canvis. Afortunadament, hi ha canvis, per millorar, no tot són males notícies. Algunes ubicacions de la població han variat més que altres. I altres són tan noves, que encara no han tingut temps pels canvis. Els canvis que no sempre són bons o dolents. Molt sovint, els canvis són només això, canvis.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top