Publicitat
Ahir i Avui

Els temps allunyats dels vehicles de baixada

Els escenaris de la ciutat, i en la part del Centre per on no fa molts anys podien circular vehicles, és molt evident, poden haver variat molt i, de fet, han canviat. Algunes coses, com comerços concrets o habitatges, continuen al peu del canó. Pot semblar una banalitat, però no ho és, i un carrer o una plaça, poden canviar molt depenent de si per allí hi passen cotxes, motos o camions. És molt diferent.

Arxiu Diari de Terrassa / Nebridi Aróztegui

Veiem en aquesta ocasió el carrer de la Font Vella, en els inicis dels anys noranta, amb una bona col·lecció de cotxes baixant, dirigint-se inexorablement cap a la Plaça Vella on, llavors també, els vehicles hi tenien més cabuda. Els vehicles no comercials i els que no eren de veïns amb aparcament i permís per sortir i entrar, s’entén. Eren temps molt propers als canvis, encara lluny de la passió d’anar aportant cada vegada més zones de vianants a les quals ja ens estem acostumant del tot.
Com dèiem, hi ha botigues que encara romanen en funcionament mentre que en podem contemplar, a la fotografia del passat, algunes que van estar-s’hi molts anys a aquest tros, i que ara només són un petit pedaç en els records de moltes persones que tenen l’edat per guardar aquests records. Com passa amb els carrers, els edificis i, especialment, els comerços, també van variant i afegint novetats a la seva cara.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top