Publicitat
Ahir i Avui

Millores a barris amb el creixement de la ciutat

Una de les transformacions més patents de les últimes dècades a la ciutat són els barris. El creixement que va experimentar a partir dels anys seixanta va ser notable i les localitzacions d’ara són diametralment diferents de com ho van ser. És el cas d’aquest carrer, el que porta el nom de Sardenya, una illa italiana, i que està situat al barri de la Maurina.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

A la foto del passat, que és de l’any 1960, s’observa els vestigis d’aquella zona, quan encara no estava del tot urbanitzada ni edificada. Faltava molta feina per fer i, com sempre, va ser el pas del temps el que va posar les coses al seu lloc. Com passa en tota població, les diferents fesomies que anem trobant, experimenten una variació que veient imatges, encara ens sembla més absoluta. Està clar que, actualment, també seria bo anar arreglant pedaços a indrets que han quedat una mica desfasats o, simplement, que han envellit. Perquè les edificacions, els carrers i el mobiliari urbà, també envelleix, no només ho fan les persones.
Sempre que sigui per positiu, un canvi és bo. Els canvis que han experimentat molts dels barris de la ciutat des d’aquells anys, han estat positius i han millorat tot el que hi havia.
Són evidències que no es poden negar ni amb ganes de negar-ho tot.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top