Publicitat
Ahir i Avui

Diferències que després no són tantes com semblava

Si mai heu estat a l’església de la Sagrada Família, pel motiu que sigui, perquè us heu casat, per anar a un bateig, perquè sou creients i aneu a missa sovint, només sortir, segur que us heu trobat de cara aquesta mena de plaça. Són evidents moltes de les variacions que hi ha entre la fotografia del passat, que és de l’any 1984, i la imatge actual, que, com es diu, és acabada de sortir del forn.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa / Nebridi Aróztegui

Hi ha detalls molt curiosos, com el fet que, a la dècada dels vuitanta, hi havia dues cabines telefòniques, un dels elements del mobiliari urbà que, d’aquí a uns anys, en parlarem com si fossin els dinosaures. A la fotografia de 2022, podem veure una filera de contenidors, cadascun amb el seu color, preparats per rebre els residus corresponents. El plàstic al del plàstic, el cartó i el paper al seu i així fins al final.
A la imatge antiga, només veiem un contenidor que sembla de l’època del terciari. Es manté, i es pot veure a la dreta de les dues imatges, aquella mena de pirulí on es poden enganxar cartells sense rebre amenaces de veïns o botiguers, amb allò de “Prohibit fixar cartells”.
A la foto d’avall, la d’ara, podem veure que hi ha algun banc més per poder asseure’s que a la imatge de 1984. No és que sigui un tret molt diferencial, però s’acabava la corda d’escriure.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top