Publicitat
Ahir i Avui

Una baixada o pujada que es va reparar fa un temps

Més que mai, les imatges d’avui exemplifiquen allò de què és baixada o és pujada, depenent d’on vinguem. Però no és el cas. Us presentem, pels que no el conegueu, el carrer del 2 de maig, ubicat al barri de Can Boada. Com es pot comprovar a les dues instantànies, l’antiga, de l’any 1985, ens presenta quan es van començar les obres de reparació d’aquest tros, que, com es pot veure a la foto actual, van quedar força bé. Afortunadament, eren èpoques en les quals s’intentava adequar carrers i altres zones per tal que fossin funcionals i modernes.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa / Alberto Tallón

Al fons, tapada en part per un arbre ben pelat a la imatge nova, podem contemplar l’ermita de Can Boada, de nom oficial l’ermita del Sagrat Cor de Jesús, una mostra evident del modernisme, i que cal anotar a la llista d’obres de l’arquitecte Josep Maria Coll i Bacardí.
El temps passa lent o de pressa, segons l’experiència de cadascú. Ha quedat reflectit en moltes cançons, ho hem explicat en anteriors ocasions. Cançons de grups o cantants que tots coneixem o que hauríem de conèixer.
Tornant al tema inicial, aquesta baixada o pujada, transporta als vehicles o vianants cap a altres camins o carrers de la ciutat. Aquesta, possiblement, és la vertadera raó dels carrers o camins, el de conduir cap a un altre lloc a les persones o als cotxes.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top