Publicitat
Ahir i Avui

Aquell fang va portar a aquest carrer ben asfaltat

Encara que pot parèixer que no és el mateix lloc, sí que ho és. La imatge actual del carrer de Bruc s’assembla ben poc a la qual pertany al passat, concretament al mes de febrer de l’any 1985. Són el mateix tros, si bé amb uns anys de diferència i amb unes circumstàncies molt diferents.
A la fotografia més antiga, podem dir clarament que el fang semblava empassar-s’ho tot. De fet, el vehicle que podem observar més lluny, sembla a punt de ser engolit per aquesta massa de color marró que agrada tant als infants i que odien profundament els pares.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Nebridi Aróztegui

Com que la foto dels anys vuitanta té com a data de realització el mes de febrer, podem deduir que aquell dia o anteriorment, havia caigut una bona ració de pluja que va deixar el carrer fet un nyap, com es pot comprovar.
També és cert que parlem d’anys de creixement de la ciutat i en els quals es procedia a anar arreglant parts que encara no estaven del tot correctes ni en perfecte estat de revista. S’ha d’admetre que, contemplant la imatge de 2022, podem veure un carrer presentable i sense gaires coses a qüestionar.
El carrer de Bru, afortunadament, ja no viu banyat per rius de fang com s’endevina a la foto de fa temps. Ara és un carrer com molts d’altres de la ciutat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top