Publicitat
Ahir i Avui

Automòbils de família o la punteria del fotògraf

Era l’any 1985 quan es va realitzar la fotografia en blanc-i-negre que ens mostra la rambla Francesc Macià, diguem-ne, mig despullada i quan encarar faltava una mica per acabar-la de configurar. Es nota, completament, que hi manquen moltes coses, com per exemple els arbres o els “pals de la llum” (tot i que els forats per plantar-los o col·locar-los ja estaven a punt). Podem contemplar també que falten rajoles i, a més, algunes de les construccions que conformen aquesta avinguda.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Nebridi Aróztegui

S’ha de dir, però, i, a la vegada, elogiar, la punteria del fotògraf que ahir va fer la instantània actual. si ens hi fixem bé, a la foto antiga, per la banda esquerra de la rambla, circula un automòbil de la marca Mercedes Benz. Sense ànim de fer publicitat ni propaganda d’aquesta firma, continuem apuntant que, a la imatge de 2022, feta ahir, recordem, també hi ha un cotxe de la mateixa procedència. Un altre Mercedes Benz, que es distingeix, especialment, pel seu logotip.
És evident i així queda palès en les fotografies, que el paisatge ha variat de manera molt rellevant, però també ho han fet els cotxes. I és que, encara que a aquesta secció, sovint, o gairebé sempre, comparem ubicacions, places, carrers o edificis, també ho podríem fer amb persones, objectes o, com és el cas, amb cotxes.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top