Publicitat
Ahir i Avui

Imatges que no amaguen tot el que es pot veure

Les fotografies poden mostrar molt o poc. A vegades, podem observar molts detalls, de mides diferents, petits i grans, mentre que, en altres ocasions, la imatge no diu molt més del que es veu. És una conjuntura que apleguen les dues instantànies d’aquesta edició. La del passat, feta l’any 1994, possiblement ens ofereix més detalls per poder escodrinyar, però l’actual, no es queda enrere.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Convindria, d’inici, situar la imatge. Exactament, les dues fotos ens mostren un tros concorregut de la ciutat, en el qual podem veure la plaça del Doctor Cadevall, el carrer Col·legi i el carrer del Vall. Tres vies públiques per on passa força gent cada dia, especialment entre setmana, a causa de la situació de dues escoles on estudien molts infants, l’Escola Pia i el Vedruna.
Anem pels detalls. Veiem clarament com, en el passat, els vehicles venien del carrer de la Rutlla mentre que, ara, ho fan a la inversa. També es pot examinar l’asfalt, molt més polit en la imatge actual, on, ressalten clarament, els passos de vianants ben delimitats i pintats. Igualment, destaquen altres petits detalls, com la visió d’un dels bars mítics de la ciutat, el “Don Quijote”, en funcionament. De detalls n’hi ha encara més, però quan va arribant la part final de l’article, és el moment d’anar pensant en el final.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top