Publicitat
Ahir i Avui

El carrer que travessa per unes vies principals

Ja vam parlar en el seu dia de l’Hotel Bonavista i la intenció no és tornar a parlar-ne. El carrer que apareix a la part esquerra de la imatge és el carrer de Volta, una via no molt llarga de la ciutat, però que lliga trams interessants i, a la vegada, importants. De fet, és un dels nexes d’unió de la Rambla d’Ègara amb la plaça Freixa i Argemí que fa les besses de llindar del parc de Sant Jordi i, per tant, també de la Masia Freixa.

Fotos: Arxiu Municipal i Alberto Tallón

És curiós veure com, a la part de la Rambla que està a tocar d’aquest carrer, es manté una mena de zona amb arbres. La diferència és la classe d’arbres i, en la imatge antiga, podem contemplar el que sembla una palmera, acordonada per un espai com un parterre, que la separa de la resta d’elements dels voltants.

Com dèiem, el carrer de Volta té, tot i que no és el més llarg de la comarca, té la particularitat que travessa tres dels conductes més recorreguts de la ciutat, Rambla, carrer de Galileu i carrer d’Arquimedes. És, per tant, una via notable, que veu com a diari, passa molta gent i també bastants vehicles que, encara, poden circular sense que es tanquin per a exercir de pas de vianants.

Hi ha altres carrers que també travessen per aquestes vies tan importants i tan rellevants. Però la seva història queda aparcada per una altra ocasió.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top