Publicitat
Ahir i Avui

La reflexió de com hem canviat sense la cançó

Era l’any 1989 i, en el carrer Ample, operaris municipals procedien a la substitució de l’arbrat. És evident com es pot comprovar a la imatge antiga. També podem observar el testimoni de tot plegat, al fons de la foto. És el Mercat Municipal de Sant Pere, popularment anomenat com el del Triomf, pel fet que comprèn tot aquest espai de la ciutat.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Ah, com hem canviat, cantava un grup musical (la lletra l’hem traduït) que va tenir cert reconeixement a finals dels vuitanta i inicis dels noranta. Podria cantar-ho el carrer Ample, que ha canviat bastant, o els arbres, que ja no són els mateixos de llavors.

O ho podria cantar algun polític que es canvia de jaqueta, que n’hi ha encara. O un futbolista que fitxa per l’equip rival de tota la vida, després de jurar amor etern. O ho podria cantar un servidor, o la mateixa ciutat, que també ha variat el seu aspecte, amb millores molt patents des d’aquest 1989, any en el qual es va fer la fotografia del passat.

El canvi de l’arbrat que contemplem a la foto dels vuitanta ens mostra uns arbres més frondosos, amb una massa muscular una mica més gran que els que podem veure a la imatge actual. Possiblement, hi ha alguna explicació, però ho hauria de dir un especialista. Al fons, es veu més clarament a la imatge del mercat i el seu rellotge. Molt clar, tot.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top