Publicitat
Ahir i Avui

Records a través d’una barra d’un bar emotiu

L’aspecte actual de la barra del bar de la seu dels Amics de les Arts és sensacional. Fa ganes d’anar a prendre alguna beguda o el que sigui. Conserva bona part del que ja hi havia l’any 1987, que és l’any de la fotografia en blanc-i-negre. El que no pot millorar la imatge de 2022 és la presència de la Lourdes Serra, la persona que anys i anys, va gestionar aquest bar.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

La Lourdes sempre la recordo somrient. Quan el Club d’Escacs Terrassa estava allà, anava algunes vegades a veure partides d’algun torneig on participaven alguns amics. La parada al bar era obligatòria i la Lourdes et preguntava com anava allò dels escacs nocturns que se celebraven, si la memòria no em falla, els divendres a la nit.

Eren altres temps, quan a Terrassa la nit no és que et confongués, és que la nit no s’acabava mai. De llocs a on anar no en faltaven i cada grup es feia la seva ruta particular. Anar als Amics, també era recurrent i més si s’hi jugava a escacs al pis de dalt.

Si aquestes línies serveixen per homenatjar a la Lourdes que, recordem-ho, va ser de les primeres persones a ser proclamada Capgròs de l’Any, concretament a 1983, doncs benvingudes línies. Res esborrarà el seu record entre els que la vam tractar en alguna ocasió i aquesta barra tan estupenda ara i llavors, sempre serà una part d’ella. Per sempre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top