Publicitat
Ahir i Avui

D’un temps amb vehicles per tot arreu al no-res

Tot i que a algunes persones els pot semblar impossible, és del tot cert i dono fe de la qüestió perquè ho he vist en el seu dia. Fa uns anys, al Portal de Sant Roc hi aparcaven vehicles, com delata la fotografia de l’any 1990. Avui dia, és inviable i en aquesta part de la ciutat els cotxes ja no són benvinguts, llevat dels serveis necessaris, com ambulàncies i altres.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Quin significat té tot plegat? Doncs que s’ha variat diametralment la configuració d’una zona de les més cèntriques i per on circulen un gran nombre de ciutadans i ciutadanes, però també de persones, diguem-ne, visitants. Gent que ve a la ciutat a treballar o a fer alguna gestió inconcreta.

Si es pogués ampliar la imatge del passat, contemplaríem altres vestigis de la ciutat que, o ja han desaparegut per sempre, o bé han variat tant, que no són gens semblants al que van ser. No ens repetirem amb allò del progrés, l’evolució necessària de les poblacions, ni amb allò de millorar ni res de res.

Tan clar és que tot ha canviat, com que el cotxe ha quedat proscrit per sempre, sembla, en aquesta part. No és l’única zona que ja no admet cotxes i, en anteriors edicions, ja vam explicar que abans passaven vehicles per llocs com la Plaça Vella o la Font Vella, i ara, res de res. Veurem, d’aquí a un temps, por on deixen de passar.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top