Publicitat
Ahir i Avui

Qui busca el perill, potser, l’acaba trobant o no

L’avinguda del Vallès, vista amb els ulls d’ara, és gairebé calcada a com es podia veure fa uns anys. Les imatges ens mostren aquest tros per quan passa pel barri de Ca n’Anglada i podem comparar una mica, encara que no gaire. Hi ha certes diferències, però tampoc són moltes. Les justes per veure que hi ha hagut algunes variacions i prou.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

El senyal que demana prudència als conductors i la situació de l’altra, la que encamina cap a un sentit concret de l’avinguda, que és ben diferent d’una foto a l’altra, són dues de les coses que les diferencien. Poca cosa més, llevat dels cotxes, més moderns ara.

Una cosa deixa clara la fotografia del passat, que és de l’any 1987, i és que hi ha gent que això del perill els hi importa ben poc. El senyal ho diu ben clar, “Atenció. Travessia Perillosa”. És cert que és un avís per als vehicles, però cal tenir consciència i fixar-s’hi, que no costa gaire. Si observem detingudament, veiem que mentre aquesta gent creua, hi ha cotxes ben a prop seu.

No sabem com va acabar tot, si bé desitgem que, tot i la imprudència, no hi va haver cap ensurt. És ben cert que qui busca el perill, té tots els números per trobar-lo. Travessar una avinguda d’aquesta grandària i amb molts vehicles circulant de pressa, és això, perill i res més.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top