Publicitat
Ahir i Avui

La fàbrica que ja no hi és i una pel·lícula interessant

Ja va passar quan vam tractar els canvis del que va ser la discoteca Liben’s (després Làser). En l’Ahir i Avui d’aquesta edició, tornem a repassar fotografies que no estan molt distants pel que fa al temps, però que demostren una variació de dalt a baix de la ubicació.

Fotos: Nebridi Aróztegui

La imatge més antiga no és de fa gaire, correspon a l’any 2016 mentre que l’actual és feta de fa no gaires hores. Però el canvi de decoració és absolut.

En el lloc de què es coneix com la fàbrica Segura, a la zona de la Rambleta del Pare Alegre, fa uns anys que es va situar una de les multinacionals més famoses de tot el planeta, la que ven tota classe d’hamburgueses, de dos pisos, de més senzilles, de pollastre i amb tota mena de complements.

És la firma dels Estats Units, coneguda com a McDonald’s. No passa res per dir-ho, i estan convidats a patrocinar aquesta secció, si els hi ve de gust. Perquè aquesta gran cadena d’allò que es diu, de manera molt cursi, menjar ràpid, també té la seva història, que no podem explicar aquí, per manca d’espai.

Us convido, però, a veure una pel·lícula, no excel·lent ni amb actors de gran rellevància, tanmateix, sí distreta. Es titula “El fundador” i en ella podreu descobrir com va anar tot, com un venedor d’Illinois, Ray Kroc, es va fer amb aquest gran imperi.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top