Publicitat
Ahir i Avui

Una de partits de futbol al costat d’una indústria

Hi ha una sèrie d’empreses que porten el nom de la ciutat lligat. No ho poden evitar, sigui el que sigui el seu origen o la seva procedència. Una d’aquestes és l’AEG, una empresa que inicialment era L’Electra Industrial i que va comprar aquesta empresa alemanya.

Fotos: Arxiu Municipal i Nebridi Aróztegui

L’edifici, dissenyat en la seva part de davant per l’arquitecte Ignasi Escudé, té la denominació bé cultural d’interès local i, per tant, està protegit.

Ves per on, al seu costat, i fa bastants anys, jugaven a futbol, com es pot contemplar a la fotografia del passat. No podem precisar si són treballadors de l’empresa els que, en un moment d’esbarjo, s’oblidaven de components industrials i de motors i es distreien xutant una pilota. El cas és que, fins i tot, hi havia públic.

No sabem si eren gent que no els hi agradava jugar a futbol o si això anava per torns i es feia allò de qui encaixa un gol, surt.

La imatge és dels anys quaranta i sembla que, una dècada més tard, a aquesta zona es volia crear una mena de complex esportiu, amb camps de futbol, de hockey i altres esports com el tenis, i fins i tot una piscina.

A aquell barri, es va construir un camp de hockey que, amb les riuades de 1962, va desaparèixer. El que no sabrem mai és el resultat d’aquell partit de futbol. Possiblement, va ser un empat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top