Publicitat
Ahir i Avui

Entrepans de certa fama que ara ja no hi són

Les obres que es poden veure a l’esquerra de la imatge del passat, que és de l’any 1995, corresponien a una cadena d’entrepans que va estar un temps a la ciutat, i més concretament a la Plaça Vella, però que va acabar tancant.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Nebridi Aróztegui 

No és ni el primer i l’últim negoci que ha tancat a la ciutat ni a aquesta zona cèntrica. Els edificis que podem contemplar a les dues fotografies no han experimentat gaires variacions.

Continuen amb les seves característiques principals, amb les lògiques alteracions que suposen una mà de pintura o una petita reforma per adequar els edificis que, amb els anys, pateixen alguna degradació. Estem en una de les parts més conegudes de la ciutat, en una època posteriors a la celebració dels jocs Olímpics de Barcelona 1992 i amb la instal·lació d’un negoci que, llavors, era prou conegut arreu.

Amb el temps, que passa i molt de pressa, massa i tot, la preponderància de certs negocis, com són els d’alimentació i amb el segell de menjar ràpid, canvia, com canvien les tendències en moda o en la música.

El cas és que, actualment, si preguntéssim per aquesta cadena d’entrepans, només els més veterans els recordarien. Ara són moments per a altres marques i cadenes, que es dediquen al mateix, però des d’altres prismes o filosofies empresarials.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top