Publicitat
Ahir i Avui

La passera que vaig creuar en una oportunitat

Fa unes setmanes, no sabria especificar quantes, vam poder visurar aquesta passera de la Mútua, però des de l’altre cantó. En aquella ocasió, el protagonisme era per les obres de l’aparcament de la plaça del Doctor Robert i, en la imatge d’avui, podem contemplar les mateixes obres d’aquesta passera i, també de l’edifici del centre sanitari i de la seva façana que es pot veure al carrer de Sant Antoni.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Nebridi Aróztegui

Desconec si algun dels lectors o de les lectores que vegin aquestes línies, han passat mai per aquesta passera. Personalment, si no mal recordo, el vaig creuar en una ocasió, quan vaig ser pare de l’Eric. Com que tinc una mica de vertigen i, a més, aquestes passeres no m’apassionen gaire, el vaig passar a poc a poc. No sé el motiu, la veritat.

També podem donar una ullada a un altre centre sanitari que es pot veure a la imatge del passat, en aquest cas dedicat als animals, a l’esquerra. Un establiment, amb nom de gos de còmic, que ja no està a aquest edifici. Passa sovint, que comerços canvien d’ubicació o que, simplement, acaben tancant per diversos motius, per jubilació del propietari o perquè els hi pugen el lloguer.

No sé si va ser el cas, tot són especulacions per aportar més literatura a aquesta secció. De botigues que pleguen n’hi ha moltes, però no les podem recordar totes.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top