Publicitat
Ahir i Avui

Les obres, per una vegada, són a la foto més moderna

La vista dirigida cap al carrer de Sant Francesc, amb la perspectiva des del carrer de Sant Genís ens ofereix això, el que veiem a la fotografia d’ara. El mateix, però amb un escenari completament diferent, és el que es pot examinar a la imatge de 1995. El que, realment, ha canviat, és el que no es veu, el que queda a l’esquena, que no és cap altra zona que el que coneixem com el Vapor Gran.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

En teoria, no hauríem de fer referència a un espai que no es pot contemplar en cap de les dues instantànies que llueixen i força sobre aquestes modestes línies. El que toca és fer un breu (o no) anàlisis del que podem observar al davant de la plaça on juguen molts infants cada dia i on es fan concertes de Festa Major o s’aposenten pistes de gel o carpes de circ durant unes setmanes.

Toca veure el que passava a aquest tros l’any 1995 i, com podem veure, no passava res. Era una part de la ciutat normalitzada, sense gaires escarafalls, però senzilla de per si. Curiosament, i no recordo que si és per primera vegada d’ençà que escrivim aquesta santa secció de l’Ahir i avui, les obres no s’endevinen a la foto antiga. En aquesta ocasió, les obres són d’ara, de l’any en curs. Suposadament, s’arregla una façana, fet molt habitual en els últims temps. Cal reparar el que li cal una reparació.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top