Publicitat
Ahir i Avui

Torna Cachero i no la cançó en un dia de comparacions

No recordarem lletres de cançons que fan referència a places de la ciutat. El motiu és que, de places, a aquesta població, n’hi ha un munt i, si cada vegada que expliquem coses d’una elles, ens traslladem a aquesta cançó del cantautor local, no acabaríem mai i, a més, ens faríem pesats que és el temor més gran que pot tenir qui escriu, sigui llibres, articles (d’opinió o no), sermons, classes magistrals, cançons o obituaris.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Avui toca aquesta plaça que podem situar en el mapa. Està ubicada al barri de Can Palet, un dels que em transporta a la meva joventut, quan estudiava a l’Institut de Can Jofresa, aquell del conserge, el senyor Cachero, del qual ja n’hem parlat en una anterior oportunitat i que no cal insistir. Cachero va existir, no és un mite.

Tornant al que interessa, que són les dues imatges, una de 1992 i l’altre d’ara, comprovarem la precarietat i, a la vegada, la senzillesa per absència de grans atraccions, de la foto del passat. Pocs artefactes perquè els més menuts puguin passar una bona estona.

Ressalta davant de la, podríem dir-ne, opulència que es detecta a la instantània de 2022, amb aparells molt més atractius per a la canalla. Hi ha molt més per triar pels que volen passar una bona estona jugant i, a més, semblen molt més ben fets. Coses que passen quan fem comparacions.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top