Publicitat
Ahir i Avui

De bancs a roba i de cotxes a bancs i arbres

A aquesta tongada de la secció, us pot semblar que repetim ubicacions quan, en realitat, el que estem fent és veure alguns enclavaments des de perspectives diferents o diverses. És el cas que ens ocupa avui, amb una vista del carrer Major, el que, de sempre, s’ha conegut com el carrer dels bancs. Inclús en podem veure un, ja desaparegut, que durant molt de temps va tenir presència a la ciutat, abans de ser absorbit. Ara, a aquest lloc, hi ha una botiga, gens menuda, de roba.

No entrarem amb el que és evident de l’època més anterior, la de la imatge de gener de 1986, quan per aquest carrer, no només circulaven vehicles de tota índole sinó que, a sobre, podien aparcar a les dues bandes. Una situació que, actualment, és completament una quimera només de pensar-ho.

També es pot destacar el paviment, llavors un empedrat dels clàssics i ara una cosa molt més polida i més d’acord amb el que envolta a tot el carrer. La mutació és notable i ara, a 2022, hi ha bancs per poder descansar o veure la gent que passa, i arbres, que aporten certa relació amb la natura, encara que alguns siguin una mica escanyolits.

D’oficines bancàries, al carrer dels bancs, pràcticament no en queden. En general i majoritàriament, les botigues de roba els hi han menjat tot el terreny.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top