Publicitat
Ahir i Avui

Millores per on es pot abandonar la ciutat

La ciutat es pot abandonar, en el bon sentit de la paraula, per diferents camins. Unes condueixen a unes poblacions i altres a unes de diferents (obvietats que mai faltin). En aquesta ocasió, ens fixem molt directament a la carretera de Martorell, una via amb corbes de totes les classes i que ens pot transportar a pobles de la perifèria. El tros que veiem a les imatges d’avui és tot un clàssic, tant pels que marxen com pels que tornen. Com es pot comprovar, és un tram que ha variat i molt, com acostuma a passar.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

A la fotografia de l’any 1991, concretament del mes d’octubre, podem presenciar dos edificis que es conserven, si bé el seu entorn no té a veure gens amb el que veiem llavors. És un fet irrebatible que, pel que fa a carreteres i altres vies entre ciutats, les remodelacions o els canvis han estat gairebé del 100%.

Qui vulgui recordar o pugui, sabrà que les diverses vies de sortida (o d’entrada) a la població han experimentat obres i altres arranjaments, el que les ha convertit en una cosa bastant diferent del que eren. No direm que és una visió oposada, però en molts casos, res a veure.

Podríem dir que passa com a aquesta part de la carretera de Martorell, en la qual veiem variacions rellevants, en qualsevol cas, fetes per a una millora. I una millora, sempre és benvinguda.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top