Publicitat
Ahir i Avui

Carreteres amb destí i amb un estatus incorporat

En l’article d’avui d’aquesta secció dins de la secció de la secció, repetim i es torna a exposar dues imatges separades pel temps amb una carretera agafant tot el protagonisme. La ubicació és just a la cruïlla entre la carretera de Rubí i l’avinguda del Vallès, en el que podríem anomenar el pont de Les Fonts (que no seria l’únic d’aquest barri de la part exterior de la ciutat).

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Ambdues fotografies destapen una realitat d’aquelles com un temple, i és que la direcció dels vehicles, pel que fa a l’avinguda, ja no és la mateixa. Abans, com es pot veure a la foto que es va fer l’any 1994, els cotxes i altres venien de la banda dreta i, ara, el canvi de sentit fa que els cotxes i altres, girin cap a l’esquerra. Qüestions que decideixen, se suposa que ben assessorats, els que manen en l’àmbit circulatori.

No és la primera, ni la segona ni serà l’última vegada que es decideix per un canvi de sentit. És més vell que els constipats. El pont, val a dir-ho, és més o menys molt semblant a aquelles èpoques.

Estem davant d’una carretera que, com les seves germanes o cosines, encaixa diàriament tota una sèrie inacabable de cotxes, camions, autobusos, motos i altres. És el destí de les carreteres, que per això són carreteres i no places o carrerons de mala mort. El seu estatus els demana això.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top