Publicitat
Ahir i Avui

Xurros, bunyols i altres per menjar d’hora o quan sigui

La xurreria situada al costat de l’edifici principal de MútuaTerrassa fa el seu servei impagable. És un negoci amb la posada en escena dels del seu sector, edificat amb senzillesa i sense gaires estridències perquè, en definitiva, fa les seves funcions a la perfecció. Està clar que si fem comparacions entre les dues imatges, la de 1994 i l’actual, notem que un dia, aquesta xurreria va passar per l’estilista i va agafar una forma més moderna.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Nebridi Aróztegui

Tenim clar, amb una breu i detallada contemplació d’ambdues fotografies, que es tracta de la xurreria La Floresta i que pertany a J. Molina o descendents. Diem descendents perquè a la imatge de 2022 queda patent que el negoci funciona des de 1924. S’evidencia observant totes dues fotos, que no només és xurreria. També és una bunyoleria. Però de bunyols bons, dels de menjar.

Si hem d’escollir, què triaríem? Bunyols o xurros? O altres productes que també s’ofereixen a aquesta mena d’establiments? Patates, cotnes i altres? Què prefereix la clientela? Ho hauríem de preguntar als que regenten el negoci. Ho deixem per un altre dia.

La característica que cal ressaltar també d’aquesta xurreria, que no és mòbil, com ho són moltes altres que ens trobem pels carrers. També podem recordar la relació entre sortir de festa i menjar xurros a les set del matí.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top