Publicitat
Ahir i Avui

Desafiar el deteriorament d’elements urbans

No fa gaire, es va anunciar, i els mitjans se’n van fer ressò, que està previst reformar aquest amfiteatre, ubicat al Parc de Sant Jordi, que es va construir a la dècada dels seixanta i que, ja fa més de trenta anys, va quedar en desús. El deteriorament, ho podem comprovar a les dues imatges, la d’ara i la de 1989, és més que evident.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Curiosament, i potser per primera vegada o per segona en aquest “Ahir i avui”, les dues fotografies, la més del passat i la més actual, ens ensenyen una construcció o una zona una mica deixava, per no dir deixada del tot. És a dir, en el futur, es podrà utilitzar la foto de 2022 per comparar-la amb la de, per exemple, l’any 2047, quan l’amfiteatre ja estigui reparat i no mostri un deteriorament tan patent com ara i fa molt de temps.

Serà un arranjament aplaudit, perquè a tothom, o hauria de ser així, li agrada que la seva ciutat estigui neta, ordenada i sense restes d’edificis o de construccions fetes miques i amb una presència més aviat pobra. Es vol recuperar aquest espai perquè recuperi les seves funcions d’escenari per teatre i altres actuacions o manifestacions artístiques.

Es tracta de rentar-li la cara, de convertir de nou aquest amfiteatre en un equipament funcional, que serveixi per a alguna cosa i no que estigui fet mistos.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top