Publicitat
Ahir i Avui

Només volíem saber si es tracta del mateix arbre

Un museu obté la seva rellevància, bàsicament, pel que es pot admirar dins de les seves quatre parets. Si un museu no ofereix obres, objectes o altres manifestacions que mereixen l’atenció del públic en general, perd el seu encant. És lògic. Però no és el cas. El Museu Tèxtil de la ciutat, que ja fa una pila d’anys que és operatiu, té uns lligams molt íntims amb una població que va fer del tèxtil el seu mode o estil de vida durant molts anys.

En el cas de la fotografia de 1995, podem observar grans espais de vidre, una separació, estil tanca, amb part de vegetació i un arbre ben pelat. A la rèplica, però d’aquest 2022, veiem diferències respecte a l’altra imatge, com les finestres i les seves corresponents persianes, baixades en aquesta oportunitat, i també uns panells de colors, amb motius florals que imiten a les èpoques del Modernisme (o així ho sembla).

La tanca on estava prohibit aparcar (més aviat era a la porta) ha volat per sempre i aquell arbre que estava pelat, mostra una cabellera ben ferma i llarga. Les fulles fan acte de presència de manera evident. És el mateix arbre? Fa la sensació que sí, que és el que es veu a la instantània de 1995, però renovat a la foto d’ara.

Seria bo que, una vegada més, aquest espai fes la seva màgia i algú ens afirmés que sí, que es tracta del mateix arbre de llavors.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top