Publicitat
Ahir i Avui

Un edifici que creix i un arbre més a l’esquerra

Hi va haver debat amb alguns companys de la redacció, que no polèmica, sobre si ja s’havia tractat en aquest espai l’arbre de Nadal que se situa al Raval de Montserrat, davant de l’edifici del consistori. Uns deien que sí, altres que no, uns que potser, i altres que ni se’n recorden què van dinar ahir, com per recordar unes fotografies que van aparèixer a aquestes pàgines fa gairebé un any.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Sí, tenien raó aquells que defensaven a la redacció que s’havia parlat d’aquest arbre i que ja s’havien comparat dues imatges, una més antiga i en blanc i negre, i l’altre més actual. Tanmateix, la realitat és que, llavors, es van oferir unes imatges un pèl diferents de les d’aquell dia, concretament, del diari del dimarts de l’any passat. Aquells lectors o subscriptors amb memòria o que guardin els exemplars, en podrien donar fe.

L’arbre que es mostra en aquesta edició no mostra gaires diferències respecte a les instantànies d’aquell dia. Un arbre de Nadal, no deixa de ser un arbre de Nadal. Fent comparativa, comprovem un parell de detalls que ens fan arribar els companys Nebridi Aróztegui i Alberto Tallón, des de la secció de fotografia. L’edifici de l’esquerra, el de l’antic ajuntament i ara casa de l’esport, ha crescut mentre que l’arbre d’ara, està situat més a l’esquerra en comparació a la foto de 1983.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top