Publicitat
Ahir i Avui

Sovint, els cantons no estan tan allunyats

No. La fotografia de l’any 1995 no està equivocada. Era tal com ho veiem, amb les cadires de la terrassa del bar enfocades cap a una banda oposada a la d’ara. La font i la seva posició, que ens ensenya a les dues imatges, deixa ben clar que tot és real i que, en aquells temps, la situació no era la mateixa que en l’actualitat.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Nebridi Aróztegui

De la plaça del Progrés n’hem mostrat, fins aquests moments, vàries instantànies, algunes amb obres, altres amb escenaris i altres com aquesta. La font, com poden contemplar a la foto de 2022, sestà en millors condicions que llavors, amb una disposició més atractiva. Per exemple, l’escut en relleu de la ciutat, és ara molt més galdós que llavors.

Al consumidor, és a dir, al client del bar, en realitat, no li importa molt si la terrassa està a un cantó o a l’altre. El que busca és un moment de tranquil·litat i poder degustar un beure, sol o acompanyat. Els bàndols o les faccions, a vegades, no són estan allunyats com es poden pensar.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top