Publicitat
Ahir i Avui

On esperaven els taxis, ara es va a descarregar

Era l’any 1988 quan es va fer la fotografia antiga d’avui. Any en el qual va néixer el futbolista polonès Robert Lewandowski, per cert. Es nota, per tot allò que podem observar en l’escenari, que no hi falta res que no indiqui que es va fer a aquella època.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Només com a anècdota, assenyalar que la foto actual és ja feta aquest 2023, la primera corresponent a aquest any que surt a aquest espai.

Una de les característiques que ressalta a la imatge pretèrita és la presència dels taxis al lloc on, llavors, era la seva parada. Obviarem l’empedrat del carrer, una manera antiga d’enllambordar que ja no es practica, per centrar-nos en el fet que, avui en dia, a aquest carrer ja no hi poden circular cotxes. Bé, sí que en circulen, però tenen el pas tallat i només poden utilitzar-lo aquells que van a descarregar material per als comerços del voltant.

Tal com veiem el carrer en l’actualitat, podem dir, sense por a crear polèmica, que ara és un carrer amb més elegància. S’ha d’admetre i no passa res. És un carrer que ha superat amb escreix la fesomia que tenia en aquells temps, a finals dels vuitanta, concretament l’any 1988, en el qual es van retirar les tropes russes de l’Afganistan, després de vuit anys d’ocupació. Informació que no lliga, que diria aquell, però que va bé per fer recordatori.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top