Publicitat
Ahir i Avui

El tros convertit en un pas de vianants

Sense que hagi format part d’una de les sèries que, a voltes, fem a aquest espai, de nou tornem a on hi havia una parada de taxis i que, en l’actualitat, ja no. En la fotografia de 1994, any de la dolorosa derrota del Barça a Atenes en la final europea contra el Milan, la presència d’aquella parada es fa patent. Queda molt clar.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

A la fotografia d’ara, de 2023, també queda més que clar que, a aquest tros, ja no paren els taxis. Ara és un pas per als vianants que ha crescut després que fos necessari tallar la circulació per aquesta part. Era recomanable.

Com s’endevina a la imatge de 1994, any en què Nelson Mandela es va imposar en les eleccions a Sud-àfrica, aquell dia plovia, informació de servei, que agrada dir ara, però que aporta menys que un suplent del suplent del suplent. És a dir, aporta res.

Aquesta part del portal de Sant Roc té força concurrència cada dia. Hi passen de tot, gent que va a treballar, altres a passejar, alguns despistats que no saben ni on van ni on volen anar, i també es veuen escolars que van a classe (això a algunes hores concretes).

Aquest any, ens referim a 1994, queda ja llunyà i els records, en moltes persones, es van confonent. El cas és que ara, de taxis ja no en circulen per aquí i, en canvi, hi passa una bona col·lecció de ciutadans. I algun forà, és clar.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top