Publicitat
Ahir i Avui

Una estètica exterior que és d’agrair

S’evidencia en el moment de comparar les fotos exposades en aquesta edició: les farmàcies, quant a estètica exterior, són un dels establiments comercials que més han evolucionat amb el pas dels anys. Només cal donar un cop d’ull a la imatge antiga, la de 1988, per comprovar-ho.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Aquesta modernitat és d’agrair. Ara, les farmàcies, en el seu exterior, però també en el seu interior, no fan aquella pinta de seriositat, que potser era el que tocava llavors. Ara mostren colors més vius, una cartelleria molt més adient i, a més, han ampliat molt la seva oferta.

No només es tracta d’una qüestió d’estètica. Actualment, a moltes de les farmàcies de la ciutat, et trobes que ja no han d’anar a buscar els medicaments a la rebotiga. Compten amb uns aparells que envien les capses i que recullen abans de servir-les a la clientela.

També hem vist com hi ha alguns restaurants de cuina asiàtica que han substituït els cambrers per unes màquines que serveixen el menjar. Si això continua així, qui sap si veurem robots fent de policies, màquines per fer entrepans o altres.

La capacitat d’inventar en els humans és molt alta, així com la creativitat. Per això, les farmàcies d’avui en dia resulten molt més atractives de visitar.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top