Publicitat
Contingut patrocinat

Ajuntament de Terrassa: Programa gratuït per emprendre al sector de les cures i l’atenció a les persones

L’Ajuntament de Terrassa ha iniciat un programa de foment de l’emprenedoria en l’àmbit de les cures i l’atenció a les persones. El projecte, anomentat “Emprèn amb cura”, està adreçat a aquelles persones amb experiència laboral i/o formació específica en el sector de les cures. Aquest programa servirá tant per les persones que treballen per compte aliè com per les que s’han format i volen iniciar-s’hi professionalment.

Una formació que millorarà les competències dels terrassencs en aquest sector

L’objectiu d’aquesta iniciativa del Servei d’Emprenedoria i Economia Social és ajudar a millorar les competències de les persones que volen emprendre en aquest sector. Inclou l’atenció i cura de les persones en tot el cicle de la vida (infants, adults i persones grans), així com de persones amb dependència per diferents factors o que requereixen cures per motius de salut.

Per al regidor d’Economia Social, Josep Forn, «un dels aprenentatges d’aquesta pandèmia ha estat que les vides de les persones i les cures son necessitats universals i han d’estar al centre de l’activitat econòmica i comunitària. Aquestes activitats estan realitzades majoritàriament per dones, i molts cops estan invisibilitzades i sense el valor i reconeixement necessari quan, d’altra banda, sense aquests serveis, com es va concloure al Ple de dones que es va fer al juliol, el món s’atura».

Tot sobre el programa de cures i atenció a les persones

El programa, que es realitzarà entre els dies 14 i 28 d’octubre, consta de 10 hores de formació estructurades en 5 blocs temàtics que tracten qüestions com l’autoocupació col·lectiva, la proposta de valor i els models de negoci al sector de les cures, així com els conceptes imprescindibles en màrqueting i comunicació per als serveis de cures. Posteriorment, es facilitarà l’acompanyament i assessorament a les persones participants per part del personal tècnic.

La participació en aquest programa és gratuïta i compta amb places limitades, que s’atorgaran per ordre d’inscripció. Les persones interessades en participar-hi podran presentar les seves sol·licituds fins al proper 13 d’octubre.

Podeu consultar tota la informació relativa al programa “Emprèn amb cura”, així com realitzar les inscripcions, a la pàgina web del servei d’Emprenedoria.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Ajuntament de Terrassa: Programa gratuït per emprendre al sector de les cures i l’atenció a les persones
To Top