Publicitat
Contingut patrocinat

BBVA, líder en experiència digital mòbil d’Europa per cinquè any consecutiu

L’informe ‘The Forrester Digital Experience Review ™: European Mobile Banking Apps, Q3 2021 li ha atorgat la classificació

Seu de la BBVA a Terrassa

BBVA és líder en experiència digital d’Europa per cinquè any consecutiu, segons l’informe ‘The Forrester Digital Experience Review ™: European Mobile Banking Apps, Q3 2021 ‘. Aquest informe  identifica els líders en funcionalitat de banca mòbil i experiència usuari, i comparteix les millors pràctiques de les quals els professionals poden aprendre. BBVA és l’únic banc espanyol que se situa com líder en experiència digital de banca mòbil.

Segons l’informe d’aquest any, BBVA és un dels dos bancs líders. L’entitat espanyola ha destacat especialment per l’experiència que ofereix sobre salut financera, que ajuda els clients a millorar el seu benestar financer a través de suggeriments personalitzades. Aquesta funcionalitat ofereix a més continguts útils que orienten els clients en la gestió de la seva economia dia a dia amb un disseny clar i inclusiu.

Gonzalo Rodríguez, director de Desenvolupament de Negoci de BBVA a Espanya, ha subratllat que: “ser un dels bancs líders a Europa en tenir la millor app de banca mòbil confirma l’èxit de l’experiència digital de BBVA. Amb aquesta ‘App’ volem oferir als nostres clients el millor servei digital però també assessorar-los en les seves decisions financeres més importants”.

Segons l’informe, “els bancs tradicionals poden igualar la velocitat i agilitat dels ‘neobancos’. De fet, moltes entitats han llançat noves aplicacions aquest any o estan en procés de fer-ho. L’ús de la tecnologia, la integració de tècniques modernes de desenvolupament i els abundants recursos utilitzats permeten als bancs oferir millors experiències mòbils i anar tan ràpid com els neobancs, o fins i tot més. Tot i que els bancs digitals segueixen obtenint bons resultats a la nostra avaluació, han estat superats en experiència mòbil pels principals bancs tradicionals”.

Com a conseqüència d’aquestes millores en les experiències de les aplicacions mòbils de banca, Forrester va assenyalar que BBVA, amb un altre banc europeu, lidera sistemàticament les diferents àrees de la banca mòbil.

En aquest sentit, el document assenyala que BBVA és un dels bancs que ofereix previsions de despesa fàcils d’entendre i agrupades per categories pressupostàries. Així mateix, l’informe destaca que BBVA té en la seva aplicació una  secció dedicada a la sostenibilitat, que inclou una àmplia gamma de productes sostenibles com préstecs, hipoteques, targetes i inversions, així com consells pràctics per impulsar hàbits sostenibles.

L’informe “The Forrester Digital Experience Review

Per descobrir com els bancs estan satisfent les expectatives dels clients, Forrester ha revisat les aplicacions mòbils de tretze entitats europees pel que fa a funcionalitat i experiència d’usuari entre el període de juny i juliol de 2021. En l’informe d’aquest any, Forrester ha inclòs als principals bancs minoristes i a quatre neobancs. Les aplicacions de banca mòbil són revisades anualment.

Forrester ha puntuat les aplicacions mòbils dels bancs segons 25 criteris de funcionalitat i 25 criteris d’experiència d’usuari. L’anàlisi combina els resultats en les proves d’usabilitat de 390 clients. Gràcies a l’informe, es descobreixen les millors pràctiques en moltes categories.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

To Top