Publicitat
Contingut patrocinat

L’EUIT, un centre centenari referent en la formació de professionals de la salut

Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional

Adscrita a la Universitat Autònoma de Barcelona des de l’any 1983, l’EUIT està compromesa amb la societat mitjançant el desenvolupament i la transferència del coneixement, formant professionals de salut amb visió crítica i capacitat transformadora, aportant un excel·lent servei a la societat.

És un dels centres docents pioners més antics de Catalunya, avalat per més de cent anys d’experiència en la formació d’infermeres i més de vint-i-cinc en terapeutes ocupacionals.

Des dels seus inicis, l’EUIT ha tingut com a objectiu formar professionals de l’àmbit de la salut amb una base humanista. La docència i l’exercici de la professió han estat lligats al llarg de tota la història de l’escola a uns valors ètics que han anat evolucionant paral·lelament als canvis soferts a la nostra societat i a les noves necessitats de les professions sanitàries. Aquests canvis també han permès promoure l’avenç científic i tècnic dels i les professionals, adquirir expertesa i competències a tots els nivells i participar en òrgans de gestió i presa de decisions.

Actualment, l’escola ofereix dos graus universitaris, postgraus, màsters i un programa de formació continuada tots ells de reconegut prestigi i vinculats a les ciències de la salut. La qualitat de la docència, l’atenció personalitzada i els més de 800 metres quadrats d’espais de simulació són els trets diferenciadors de l’escola i també els més valorats per l’alumnat.

La importància i la necessitat de les professions sanitàries en la societat

La recent pandèmia de la Covid-19 ha donat visibilitat a la importància i la bona formació dels professionals sanitaris, posant en relleu la mancança dels mateixos en el sistema sanitari actual. Per això, és més important que mai posar en valor aquestes professions que tenen cura de tota la societat.

Actualment són titulacions sense taxes d’atur amb una àmplia oferta de sortides laborals i en àmbits molt diversos.

Des de l’EUIT continuaran treballant per formar professionals de la salut i donar suport a totes les persones amb inquietud d’ajudar i cuidar dels altres. Unes professions que aporten satisfacció i realització personal.

L’escola en xifres

  • Més de 200 noves graduades i graduats cada curs
  • Més de 100 anys d’expertesa docent en l’àmbit de la salut
  • Equip docent format per més de 100 professionals especialitzats/des i en la pràctica activa.
  • Més de 300 nous/noves alumnes cada curs en la totalitat de formacions de Grau i formació Postgraduada.

Més informació: Comunicacio@euit.fdsll.cat – Formulari de contacte: http://euit.fdsll.cat/contactar/

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

L’EUIT, un centre centenari referent en la formació de professionals de la salut
To Top