Publicitat
Cultura i Espectacles

El programa “Cover” presentat per Miki rep més de 600 versions

Aquest diumenge, a les 23.59 h, “Cover” tancarà les inscripcions d’aquest “talent show” musical de TV3, presentat pel cantant terrassenc Miki Núñez. El concurs, que es difon exclusivament a través de plataformes i xarxes socials, ha tingut molt bona rebuda i una gran participació, amb més de 600 versions fins ara. Un cop acabi el termini de participació, el mateix diumenge a la mitjanit, hi haurà un especial, el “Covermix”. Serà previ als directes amb les fases del concurs, que té l’objectiu de descobrir nous talents, donar visibilitat a músics emergents i premiar la millor versió amb 10 mil euros.

Al cap de dues setmanes de la posada en marxa de “Cover”, més de 600 participants han presentat la seva versió, a partir de temes d’Els Pets, Buhos, Els Amics de les Arts, Nil Moliner i Suu. Unes versions que els concursants han de publicar a les xarxes socials de les quals el programa en destaca la varietat i la qualitat, a més de la preparació que hi ha al darrere.

Millor versió
Per la seva banda, les bandes i artistes que comparteixen el seu repertori segueixen de prop les publicacions dels seus “covers” per trobar la millor versió de les cançons que els han fet famosos.

El jurat del concurs està format per Manu Guix, Elena Gadel i Marc Bala, persones amb un llarg recorregut en el món de la música i la cultura que valoraran de la millor manera possible les versions dels participants. En la següent fase del concurs, del 16 al 20 de novembre, triaran les cinc millors propostes de cada artista o banda, una per dia, i d’aquí en sortiran els 25 seleccionats.

Després arribarà el torn dels músics originals, que valoraran els seus “covers”. Entre els dies 23 i el 27 de novembre, cada dia un artista o banda triarà la seva versió favorita, que es convertirà en finalista del concurs. D’aquesta manera, s’arribarà als cinc finalistes del programa “Cover”.

A partir d’aquí, del 27 de novembre al 3 de desembre, s’obrirà la votació popular per triar la millor versió i serà l’audiència qui decidirà qui s’emporta el premi final. El dia 3 s’emetrà la final de “Cover” en directe amb els cinc finalistes, dels quals només un guanyarà els 10 mil euros de premi.

Per seguir els continguts del programa, es van publicant cada dia a través de les xarxes socials de TV3 i l’Instagram del programa, i també estan disponibles a TV3 a la carta i al canal de TV3 a YouTube. La votació final es farà a través del web i l’app de TV3.

“Cover”, una producció de TV3 amb col·laboració de Mamba Mèdia, és una de les cinc produccions audiovisuals dissenyades en exclusiu per a l’entorn digital, en una forta aposta de Televisió de Catalunya per arribar a noves audiències amb nous formats i noves maneres de distribuir els continguts de la cadena pública.

Miki es fa càrrec d’aquest concurs musical després de viure uns anys fulgurants: va participar en el concurs “Operación Triunfo” l’any 2018; el 2019 va representar Espanya a Eurovisió; i aquest 2020 va publicar el disc “Me vale”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top